سرمای سوزناک زمستان تازه نفس در کوچه پس کوچه های تبریز قدم می زد تا به سیزدهم دی ماه سال ۱۳۶۳
فرزاد نامی و فرهاد نامی
محققان، نویسندگان، شاعران، استراتژیستهای سازمان های بزرگ دولتی و خصوصی در جهان، و پسران دوقلوی پدر و مادری فرهیخته و فارغ التحصیل دانشسرای عالی ادبیات در بیمارستان تبریز به دنیا آیند. پدرشان حاج صمد نامی، دبیر ادبیات، و از معتمدین و تولیدکنندگان بنام ایران می باشد و پدربزرگشان مرحوم حاج ایوب نامی از معتمدین و معماران برجسته ی شهر تبریز بود. در سال ۱۳۹۶ با دو خواهر دوقلو که فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی صنایع با مدرک ممتاز و دختران تیمسار ابوالقاسم نخ ساز هستند ازدواج کردند. از بدو تولد، پدر و مادر ایشان بر آموزش ادبیات، فرهنگ، و فلسفه بر آن دو همت کرده اند. دوران خردسالی در یکی از قدیمی ترین خانه های تبریز و بازی در حیاطی بزرگ، پر درخت، و زیبا که (حیاط بزرگ) نام گرفته بود و دالان هایی با بوی خاک و پر سر و راز سپری می شد تا پدر و مادر به استعداد پسرانشان به نوشتن مقالات و سرودن شعر پی ببرند.


فرهاد نامی و فرزاد نامی در ۱۲ سالگی به عضویت انجمن ادبی تبریز درآمدند که جوان ترین اعضای انجمن ادبی تبریز بودند. در سن ۱۷ سالگی اولین کتاب شعر با نام (اشک باده نوش) چاپ گردید که به سبکی جدید (نامی) سروده شده بود و حاوی اشعاری فلسفی، عارفانه، و عاشقانه بود که عمدتا اشعار زیر ۱۵ سالگیشان را شامل می شود. بدلیل اینکه قصد تحصیل در رشته ی تجارت بین الملل در خارج از کشور را داشتند به خدمت سربازی در سن ۱۸ سالگی رفتند که در آن دوران موفق به اخذ تقدیرنامه ها و تشویقی های زیادی شدند از جمله اخذ تقدیرنامه آموزش قرآن در دوران خدمت سربازی و تشویقی تیراندازی. در سن ۲۰ سالگی پس از اخذ پذیرش از دانشگاه مطرح مالزی در زمینه بازرگانی بین الملل، به مالزی رفتند و موفق به اتمام کارشناسی بازرگانی بین المللی با درجه آنرس (بالاترین درجه کارشناسی) در دانشگاه مالزی و اخذ تقدیرنامه دانشجویان برتر دانشگاه و ثبت در دفتر دانشجویان ممتاز ریاست دانشگاه شدند.
در دوران کارشناسی مقالات مدیریتی و تجاری زیادی نوشتند که اکثر آنها بعنوان منبع علمی در دانشگاه ها استفاده می گردد. با کسب مقام اول سخنرانی و میزگرد، افتخاری دیگر را کسب کردند. در آن دوران دو نفر از هفت سرگروه و بوجود آورنده گروه تحقیقاتی بین المللی I-CAN شدند که بعنوان دو موسس اصلی، دانشمندان زیادی را در این گروه جذب نمودند که به یکی از بزرگترین گروه های علمی جهان مشهور شد. پس از اتمام کارشناسی در رشته بازرگانی بین الملل بدلیل معدل و امتیازات بالا، وارد مقطع M.Phil (مقطعی مابین کارشناسی ارشد و دکتری) در رشته ی ارگونومیکس (رابطه ی بین انسان و ماشین آلات) که ترکیب چند رشته علمی پزشکی، مدیریت، مهندسی، و تجارت می باشد در مالزی شدند. قابل ذکر است که تعداد اندکی افراد در جهان و در ایران در این زیرشاخه ی ارگونومیکس موفق به تحصیل شده اند.
همینطور مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد بازرگانی بین الملل را نیز در مالزی به اتمام رساندند و وارد مقطع دکتری تخصصی Ph.D بازرگانی بین المللی در مالزی و همینطور مقطع دکتری تخصصی Ph.D مدیریت دولتی در دانشگاه تهران شدند. فرزاد نامی و فرهاد نامی بیش از ۵۰۰ سخنرانی بین المللی در زمینه های اقتصاد، بازرگانی بین الملل، روانشناسی، جامعه شناسی، فرهنگی، هنر، و ادبیات انجام داده اند. سالن های سخنرانی آنان از پرشورترین سالنهای سخنرانی مالزی بود. فرهاد نامی و فرزاد نامی بیش از پنجاه کتاب در موضوعات مدیریتی، تجاری، روانشناسی، جامعه شناسی، و غیره نوشته اند. روزنامه های کثیرالانتشار ایران در سال ۱۳۸۳ از آنان بعنوان جوانترین نویسندگان و شاعران ایرانی در طول تاریخ نام بردند. آنان نویسنده ی اولین دایره المعارف صنایع ایران و جهان هستند.
از جمله عناوین کتب آنان می توان به عناوین زیر اشاره کرد. اشک باده نوش، سوخته دل، سازمان تجارت جهانی، باند مرده، فراموش شده، پنجمین شیطان، مرد زشت، پدران را باور کن، قاتل فرانسوی، یک جودای سیاسی، یک قناری و یک گنجشک، دوبله، پادشاه زمستان، داستان یک گرگ، دایره المعارف چرم و کفش (اولین در جهان)، راز دهر، عندلیب، باده پیما، سرود رقص، بال های یخ زده، در آتش می خوانم، آهنگ مرگ، آکیلا، دانش و تجربه، یاس های سرخ، مراحل طبیعت، بدن روح رگها، چشم های مدرن، سی درس برای کودکان، سرزمین آتش، تبرها و خاکسترها، هولوکاست ارواح، کلاغ های تجارت، قبرهای بارانی، گذشتگانمان را بخاطر بسپار، پنگوئن کوچک، یک پوستر خونین، جوجه اردک زشت، شوق، پرنده ی همسایگان، افسانه ی ساطور، قوها هرگز نمی خوابند، قلب هنر میتپد، صد دلیل که عاشق علی شدم، جهانی شدن رقابت و اخلاق در بازرگانی بین المللی.


دایره المعارف مردم جهان که مرجعی بین المللی است از فرزاد نامی و فرهاد نامی بعنوان دو نفر از صد نفر افراد شاخص تبریز و ایران نام برده است. آنان از اساتید بین المللی و ایرانی بسیاری بهره برده اند. از جمله اساتید فرهاد نامی و فرزاد نامی می توان به پروفسور دکتر استنلی ریچاردسون (پدر علم ارگونومی در جهان، بنیانگذار چندین دانشگاه بین المللی، و دانشمندی شناخته شده در عرصه بین الملل) اشاره کرد. پروفسور عبدالحلیم عبدالحمید دانشمند شناخته شده علم اقتصاد مالزی و از بوجود آورندگان بانکداری اسلامی از دیگر اساتید آنان می باشد. از دیگر افتخاراتشان، مشاورین شرکتها و برندهای مطرح جهانی از جمله اولین شرکت تولید کننده گوشی همراه در جهان و همینطور برترین تولیدکنندگان خودرو در جهان می باشد. آنان تقدیرنامه ها و جوایز بسیار صنعتی را نیز کسب نموده اند از جمله کسب عنوان نخبه صنفی و اخذ تقدیرنامه از سازمان صمت (صنعت، معدن، و تجارت). مشاورین رسمی اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی و چندین سازمان دولتی از دیگر عناوین آنان می باشد.
همینطور روسای مرکز هدایت سازمان علمی، پژوهشی، و فناوری می باشند، و طراحان شهرکهای صنعتی در جهان هستند که می توان به شهرک تولید موبایل و چیپست های الکترونیکی در مالزی، و اولین نظریه پردازان و موسسین شهرک کیف و کفش تبریز (اولین شهرک تخصصی صنعتی و صنفی کیف و کفش و صنایع وابسته در ایران) که رکورد دار تجمع بیشترین تعداد کارخانجات تخصصی در ایران می باشد، اشاره کرد. برادران نامی بوجود آورندگان مدل فروش عنکبوتی، مدل فروش بی نت، طراحان چندین مدل معروف فروش در جهان، مخترعین چندین دستگاه صنعتی، و از اعضای کانون مخترعین آلمان نیز می باشند. همینطور از ایده پردازان موثر در حمایت از تو لید ملی ایران هستند. چندین پروژه ی ملی و بین المللی را در کارنامه ی خود دارند از جمله ی آنان می توان به طراحان و مجریان پروژه ی ملی اِتُم (ارتقاء تولید ملی) اشاره کرد.
